Supă de curcan cu orez
Publicat pe 28.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 28.09.2017 la 18:53
Un prânz sănătos ce se găteşte foarte ușor. Supa de curcan cu orez, o reţetă plină de arome care este pe gustul tuturor. Te va cuceri de la prima degustare.
Un prânz sănătos ce se găteşte foarte ușor. Supa de curcan cu orez, o reţetă plină de arome care este pe gustul tuturor. Te va cuceri de la prima degustare.
- Încearcă şi: File de somon în crustă de migdale
INGREDIENTE:
- 1/4 cană de unt;
- O ceapă mică;
- Doi morcovi, tăiaţi în cuburi;
- Trei tupini de ţelină, tocate mărunt;
- Două linguri de făină;
- O linguriţă de sare;
- 1/2 linguriţă de salvie;
- O linguriţă de piper negru;
- 300 de grame de carne de curcan, fiartă şi tăiată în cubuleţe;
- Un litru de upă de pui;
- O ceaşcă de smântână;
- O cană de orez;
- Încearcă şi: Spaghete cu sos Alfredo
- Încearcă şi: Supă cremă de cartofi dulci
Mod de preparare:
Într-o oală mare, la foc mediu, se adaugă untul, ceapa, morcovul şi ţelina. Se călesc legumele aproximativ 3-4 minute. Se presară făina şi se găteşte timp de un minut. Se adaugă supa de pui, carnea de curcan şi orezul. Se reduce căldura şi se lasă să fiarbăaproximativ 45-50 de minute, amestecând ocazional. La final se adaugă smântâna şi se mai lasă pe foc aproxinativ 3-4 minute. Se serveşte fierbinte.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.