File de somon în crustă de migdale
Publicat pe 26.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 26.09.2017 la 10:08
Dacă vrei să îţi surprinzi persoana apropiată cu o cină plină de savoare dar în acelaşi timp sănătoasă această reţetă este soluţia potrivită. Fileul de somon în crustă de migdale, un preparat delicios ce se găteşte într-un timp foarte scurt.
Dacă vrei să îţi surprinzi persoana apropiată cu o cină plină de savoare dar în acelaşi timp sănătoasă această reţetă este soluţia potrivită. Fileul de somon în crustă de migdale, un preparat delicios ce se găteşte într-un timp foarte scurt.
- Încearcă şi: Spaghete cu sos Alfredo
INGREDIENTE:
- 500 de grame de file de somon;
- 3/4 ceşcă de migdale, tăiate mărunt;
- 1/2 ceaşcă de pesmet;
- O cană de sos de busuioc;
- Încearcă şi: Supă cremă de cartofi dulci
- Încearcă şi: Un preparat sănătos! Salată cu somon, avocado și ou
Mod de preparare:
Într-un castron mic se combină migdalele cu pesmetul şi se lasă deoparte. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt pe care se aşează bucăţile de peşte. Se unge în mod unofrm fiecare file cu sos de busuioc şi apoi se aplică un strat fin din amestecul de migdale şi pesmet. La final se stropeşte fiecre file cu spray-ul de gătit cu ulei de măsline. Se introduce tava în cuptor şi se găteşte timp de aproximativ şapte minute la o temperatură de 180 de grade. Înainte de servire se garniseste cu sare şi piper după gust.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.