Spaghete cu sos Alfredo
Publicat pe 25.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 25.09.2017 la 10:07
Un preparat delicios ce se gătește ușor. În mai puțin de 30 de minute poți obține o masă plină de savoare. Spaghetele cu sos Alfredo, o rețetă simplă ce are un gust dumnezeiesc de bun.
Un preparat delicios ce se gătește ușor. În mai puțin de 30 de minute poți obține o masă plină de savoare. Spaghetele cu sos Alfredo, o rețetă simplă ce are un gust dumnezeiesc de bun.
INGREDIENTE:
- Doi căței de usturoi;
- Trei linguri de unt;
- O lingură de făină;
- Două cești de lapte;
- ¼ cană de smântână;
- ¼ linguriță de nucșoară;
- Două căni de spanac, tocat mărunt;
- ¾ ceașcă de parmezan;
- 400 de grame de spaghete;
- Sare și piper:
- Încearcă și: Un preparat sănătos! Salată cu somon, avocado și ou
- Încearcă și: Paste cu creveți în sos de roșii
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie se ctopește untul la foc mediu, apoi se adaugă usturoiu și se călește aproximativ două minute. Se reduce căldura și se adaugă făina. Se adaugă treptata laptele și smântâna. Se lasă amestecul să fiarbă pănă ce sosul capată consistență. Se îndepărtează de pe foc și se adaugă spanacul, nucșoara și parmezanul. Se transferă amestecul într-un blender și se mixează până ce acesta devine neted. Se tornă sosul Alfredo peste spaghete și se amestecă până ce acestea se combină perfect. Se condimentează cu sare și piper și se servesc cu topping de parmezan ras.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.