Rețeta zilei pentru cină! Piept de pui înăbușit cu pătrunjel și paprika
Publicat pe 07.03.2018 la 13:38 Actualizat pe 07.03.2018 la 13:48
În timpul săptămânii, vrem să facem rețete delicioase pentru mâncăcioșii de acasă, mai ales pentru cină când toți membri familiei se strâng la masă.
În timpul săptămânii, vrem să facem rețete delicioase pentru mâncăcioșii de acasă, mai ales pentru cină când toți membri familiei se strâng la masă.
Pieptul de pui se gătește foarte repede și poate fi însoțit de garnituri diverse. Carnea de pui se gătește excelent la show-cooker, și este o metodă ușoară pentru că nu trebuie să stai în bucătărie. Pur și simplu pui ingredientele în recipient și aștepți să se gătească. Pieptul de pui înăbușit merge foarte bine cu pătrunjel paprika și garnitură de orez și broccoli.
Ingrediente:
- două cepe tăiate felii
- două bucăți mari de piept de pui
- o cană de orez
- broccoli
- pătrunjel
- o linguriță de praf de usturoi
- două lingurițe de paprika
- sare
- piper măcinat
Cum prepari pieptul de pui înăbușit cu pătrunjel și paprika:
Aranjează toate ingredientele în recipientul slow-cookerului, cu o cană de apă, iar apoi pune condimentele într-un castron mic și amestecă. Pune condimentele pe pieptul de pui și ai grijă să îl cuprinzi pe tot. Se lasă la gătit în slow-cooker aproximativ 3 ore jumătate la 70 de grade. Din când în când pune lichidul de dedesupt pe deasupra puiului pentru a-l frăgezi. De reținut să nu folosești piept de pui fără piele pentru că aceasta îi dă adevărata savoare. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.