REȚETA ZILEI: Salată răcoritoare cu sfeclă, piept de pui și fenicul. Ideală pentru dieta după Paște
Publicat pe 11.04.2018 la 12:46 Actualizat pe 11.04.2018 la 12:59
Primăvara este prilejul ideal să reluăm consumul de salate, fructe și legume proaspete. Salate în diverse combinații reprezintă baza unei alimentații sănătoase, iar principalul avantaj este că nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie pentru a le prepara.
Primăvara este prilejul ideal să reluăm consumul de salate, fructe și legume proaspete. Salatele în diverse combinații reprezintă baza unei alimentații sănătoase, iar principalul avantaj este că nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie pentru a le prepara.
Ingrediente:
- piept de pui
- salată verde
- portocală
- ulei de măsline
- oțet balsamic
- fenicul
- sfeclă crudă
- mentă
- muștar
- sare
- piper
- fistic
Mod de preparare: Pieptul de pui se rumenește pe grătar sau în tigaie. În timp ce stă pe foc, într-un bol, rupe salata verde. Apoi curăță portocala, taie feniculul, menta. Sfecla se poate da și prin răzătoare. Adaugă peste salată ingredientele tocate, o linguriță de muștar, sare, piper, uleiul de măsline, oțetul balsamic și fisticul. Pieptul de pui se pune ultimul, pentru a nu încălzi salata. Pentru ca salata să fie și mai savuroasă, ține bolul în frigider timp de 10 minute înainte de servire. Poftă bună!
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.C.