REŢETA ZILEI: Supă cu ciuperci şi vin roşu. Bun de îţi lasă gura apă
Publicat pe 28.04.2018 la 11:00 Actualizat pe 28.04.2018 la 11:18
Ce spuneţi dacă ne începem dimineaţa cu o supă uşoară, pe gustul tuturor? Vă place pieptul de pui şi iubiţi legumele? Supa aceasta este tot ceea ce aveţi nevoie.
![REŢETA ZILEI: Supă cu ciuperci şi vin roşu. Bun de îţi lasă gura apă](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2018%2F4%2F28%2F163852%2Fsupa-cu-ciuperci-si-vin-rosu.jpg&w=1200)
Supă de legume
aspicyperspective.com
Ce spuneţi dacă ne începem dimineaţa cu o supă uşoară, pe gustul tuturor? Vă place pieptul de pui şi iubiţi legumele? Supa aceasta este tot ceea ce aveţi nevoie.
Supa cu pui mărunţit, ciuperci şi alte legume este combinaţia perfectă pentru o zi frumoasă şi însorită ca aceasta. Aveţi nevoie doar de puţin timp şi dăruire în ceea ce faceţi.
Ingrediente supă cu ciuperci şi vin roşu:
- 1 kg de piept de pui dezosat, fără piele
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 ceapă mare, curăţată şi tocată
- usturoi tocat cubuleţe
- 6 căni de apă şi suc de roşii
- 1 cană de vin roşu
- 2 linguri de condimente italiene
- 1 dovlecel mic, tăiat
- 1 cană de fasole verde congelată
- 1 cană sau 2 de ardei roşu prăjit
- sare şi piper
- 2 morcovi tăiaţi cubuleţe
Mod de preparare supă cu ciuperci şi vin roşu:
Turnaţi uleiul de măsline într-o tigaie de dimensiune medie. Completaţi cu ceapa, usturoiul şi ciupercile. Amestecaţi legumele. Tăiaţi pieptul de pui mărunt şi îl puteţi adăuga peste compoziţia cu legumele. Nu uitaţi să adăugaţi şi roşiile conservate, vinul roşu şi o linguriţă de piper negru măcinat. Fierbeţi timp de 15-20 de minute. În momentul în care compoziţia s-a îmbinat perfect, indicat este să adăugaţi dovlecelul, fasolea verde şi morcovii. Gătiţi pentru încă 5-8 minute. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.G.