REŢETA ZILEI - VINERI: Ciocolată caldă de casă! Este cremoasă şi se face rapid
Publicat pe 09.01.2015 la 16:10 Actualizat pe 09.01.2015 la 17:12
Afară este frig, iar noi ne putem încălzi cu o ciocolată caldă făcută chiar de noi! Uite ce ingrediente trebuie să foloseşti ca să fie delicioasă şi cremoasă.
Afară este frig, iar noi ne putem încălzi cu o ciocolată caldă făcută chiar de noi! Uite ce ingrediente trebuie să foloseşti ca să fie delicioasă şi cremoasă.
INGREDIENTE:
- 2 linguri cu pudră de cacao
- 2 linguri cu zahăr alb
- 1 lingură cu faină albă
- 200 de ml de lapte de vacă
MOD DE PREPARARE:
Ca să vă iasă o ciocolată de casă savuroasă, trebuie să amestecaţi zahărul cu făina, să adăugaţi încet laptele și cacaua și să o puneţi într-un vas termorezistent. Vasul trebuie să stea la foc mic şi să amestecaţi continuu, pentru ca făina să se dizolve complet și să se lege de ciocolată.
Să aveţi grijă că laptele se va umfla de la căldură! Ciocolata o serviţi caldă, alături de nişte fursecuri delicioase.
A.B.