VIDEO / REŢETA ZILEI: VINERI - Trei ingrediente, masă delicioasă! Piept de pui Buffalo
Publicat pe 09.10.2015 la 09:45 Actualizat pe 09.10.2015 la 09:35
Dacă astăzi ai nevoie de o cină rapidă şi gustoasă, fii atent la reţeta asta! Cu trei ingrediente îţi faci seara mai bună.
Dacă astăzi ai nevoie de o cină rapidă şi gustoasă, fii atent la reţeta asta! Cu trei ingrediente îţi faci seara mai bună.
Pieptul de pui Buffalo se găteşte repede şi uşor. Chiar şi un adolescent neîndemânatic ar putea să-l prepare. Gustul, pe cât de simplă e reţeta, pe atât de bun e!
Ai nevoie de:
- 3-4 piepţi de pui
- 6-8 linguri de sos Buffalo
- 1 cană de caşcaval/brânză dată prin răzătoare
Ca să prepari sosul în casă ai nevoie de: 50g unt, 1 lingură de sos iute sau pastă de ardei iute, 3 linguri cu suc de roşii concentrat, 2 căţei de usturoi tocaţi mărunt şi jumătate de linguriţă de boia de ardei iute.
Cum prepari?
Sosul se prepară astfel: pune untul într-o tigaie mică şi când se încinge, adaugă usturoiul şi căleşte-l puţin. Adaugă apoi treptat sosul iute, boia iute, sucul concentrat de roşii şi lasă la foc mic, amestecând din când în când, până la omogenizare. Lasă la răcit puţin, apoi aşează piepţii de pui într-un platou de sticlă sau o tavă (e recomandată sticla). Acoperă-i în sos şi brânză şi bagă-i în cuptor pentru 25 de minute, la 176°C.
Poftă bună!
Sursă foto: captură
A.C.
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI: JOI - Prăjitura polară, un deliciu pe o aşa vreme
REŢETA ZILEI: MIERCURI - Delicios şi bună pe fugă! Salată de cartofi, ardei copţi şi fasole
REŢETA ZILEI: MARŢI - Clătitele braşovene, un deliciu! La fel de bune în orice oraş le prepari