Românii, solidari cu victimele de la „Colectiv”. Peste 12000 de oameni sunt deja în stradă!

+2 click pentru
galerie

Marș de solidaritate Captură TV

Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii, pentru a participa la un marş al tăcerii, după tragedia din clubul Colectiv, în care 30 de persoane și-au pierdut viața, iar peste 140 sunt în continuare internate în stare gravă.

Acestora li s-au alăturat alte câteva mii pe traseu și câteva mii sunt în faţa clubului, care a devenit un adevărat loc de pelerinaj.

În această seară, Principesa Margareta și principele Radu Duda au ajuns la clubul „Colectiv”, pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei de vineri seară.  La orele 16.00, jandarmii estimau aproximativ 12000 de persoane care s-au solidarizat cu victimele accidentului de vineri seară.

V.M

Citește și:

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Momentul de reculegere în care va sta toată capitala! Unde trebuie să fii?

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

Ținută surprinzătoare a Andreei Berecleanu. Cum a apărut la TV, în semn de SOLIDARITATE cu VICTIMELE tragediei din COLECTIV

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro