Sandu Geamănu i-a băgat la apă pe directorii puşcăriei! Ce le-a făcut interlpoul directorilor Penitenciarului Giurgiu!

Directorul, directorul adjunct al Penitenciarului Giurgiu şi alţi 30 de angajaţi ai penitenciarului Giurgiu, vor fi audiaţi la sediul Secţiei 25 Poliţie din Bucureşti, într-un dosar privind înşelăciuni prin metoda "Accidentul".
Pe lângă aceştia, 20 de deţinuţi, membri ai clanului condus de Sandu Geamănu vor fi mutaţi de la penitenciar la centrele de arestare preventivă din Capitală. Anchetatorii cercetează 12 fapte care ar fi fost comise începând din 2014, prejudiciul fiind stabilit la aproximativ 100.000 de euro.
Măsurile vin ca urmare a unei acţiuni de amploare a poliţiei. Anchetatorii au descins la trei adrese din Bucureşti şi la Penitenciarul Giurgiu, unde aproximativ 500 de poliţişti au percheziţionat aproape toate celulele. Anchetatorii cercetează 12 fapte care ar fi fost comise începând din 2014, prejudiciul fiind stabilit la aproximativ 100.000 de euro.
"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2014 - 2015, au comis mai multe infracţiuni de înşelăciune, aceştia asumându-şi în mod nejustificat calitatea de fiu sau avocat al fiului persoanelor vătămate, care ar fi fost implicat într-un accident rutier cu victime, pretinzându-le acestora diferite sume de bani", a precizat Poliţia Capitalei.
Sandu Geamănu a fost condamnat, în februarie 2014, la 27 de ani de închisoare, pentru omor, în dosarul în care era acuzat că în 2011, împreună cu trei apropiaţi, a ucis un bătrân în locuinţa acestuia şi a furat bunuri de jumătate de milion de lei.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro