Şef din Poliţie, implicat într-un scandal cu înregistrări ilegale

+2 click pentru
galerie

Un şef din IPJ Giurgiu a ajuns în centrul unui scandal de proporţii, după ce s-a dus să pună "o pilă" şi a fost filmat, cu o cameră ascunsă.

Scandalul înregistrărilor ilegale făcute de un elev de clasa a VI-a din Giurgiu - despre care SPYNEWS a făcut dezvăluiri aici şi aici - ia amploare! Tatăl băiatului acuzat că îşi spiona colegii a dezvăluit reporterilor SPYNEWS că, în încercarea de a rezolva situaţia dificilă în care se afla micuţul, s-a dus în audienţă la Inspectoratul Şcolar. De asemenea, ofiţerul a mărturisit că, pentru a impresiona conducerea IŞJ, ofiţerul de poliţie l-a chemat la negocieri şi pe şeful lui (şef al unui serviciu-cheie din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu), iar întreaga discuţie purtată în Inspectoratul Şcolar a înregistrat-o cu o cameră ascunsă, fără ştirea interlocutorului.

Iată cum comentează poliţistul acuzaţiile aduse la adresa fiului său: "Am studiat conținutul acestora și printre aberațiile imposibile pentru mintea unui om normal cu care numita L.D.M. pretinde incriminarea comportamentului fiului meu se pot reține următoarele aspecte hazlii, mai degrabă pe un fond patologic : ”amenințându-i că poate veni cu arma tatălui la școală” (cine poate crede că un copil poate scoate arma tatălui dintr-o unitate ?), ”solicită profesorului să nu-i treacă nota în catalog” (cine poate crede că profesorul poate fi constrâns de un copil ?), ”sperie copii spunându-le că are un părinte polițist și altul avocat și le face reclamații (cine poate crede că aceste profesii sperii oamenii ?)”, ”tatăl apostrofează profesorii, dirigintele” (cine poate crede asemenea aberații prin raportare la înregistrările ambientale ?), ”vine permanent la școală cu aparatură specifică de înregistrare audio video ascunsă în haine ( în afara telefonului mobil, deoarece copii spun că văd firele pe sub haine) (cine poate crede asemenea aberații cu firele din hainele fiului meu minor????)”

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro