Simona Traşcă, terorizată de un interlop! "Mi-e frică! Fac plângere la Crimă Organizată!"

Simona Traşcă este terorizată de un interlop periculos, plin de tatuaje şi bijuterii din aur, care se recomandă drept "Capul mafiei". Îngrozită, vedeta cere ajutorul procurorilor anti-mafia.
Un bărbat care se recomandă, pe un site de socializare, drept "Capul mafiei" şi care a preluat identitatea temutului lider al lumii interlope din Arad şi nu numai, Uţu Rohozneanu, a făcut o adevărată obsesie pentru blondă. Acesta a postat pe contul său mai multe convesaţii online, care par să fi fost purtate cu Simona Traşcă, din care reiese că între ei ar fi existat o legătură amoroasă, iar aşa zisul "Uţu" este uşor gelos şi face remarci răutăcioase de genul "Te faci de râs cu ăla!", făcând referire la noul ei iubit, iar ea, chipurile disperată, îi cere să scoată unele postări de pe site-ul de socializare, pe motiv că "o sună presa" şi îi dă întâlnire. Bărbatul respeciv apare în mai multe fotografii înconjurat de persoane care par să aibă legătură cu lumea interlopă, atât în ţară, în cluburi de manele, cât şi în unele locaţii exotice.
Contactată de reporterii SPYNEWS, Simona Traşcă a mărturisit că se simte ameninţată şi că va depune, în cel mai scurt timp, plângere la DIICOT. "Persoana respectivă falsificat nişte conversaţii şi le-a postat pe Facebook, susţinând că ar fi discutat cu mine. Când am văzut asta, l-am blocat pe Facebook, ca să nu primesc mesaje de la el. La scurt timp, iubitul meu a primit un mesaj. I-a spus că, dacă nu renunţă la mine, va ieşi rău... L-a blocat şi iubitul meu. Mi-e frică! Am decis să depun plângere la Crimă Organizată, la DIICOT, pentru că nu pot să trăiesc aşa, sub teroare. Îl vor găsi, cu siguranţă, pentru că îl vor localiza după IP şi sper să răspundă pentru faptele lui", a declarat, vizibil afectată de întreaga poveste, Simona Traşcă. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro