Situaţie halucinantă în dosarul uciderii lui Mihail Bălăşescu! Socrul criminal rămâne un pericol public!

George Adrian Burchel, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu şi principalul suspect în cazul uciderii acestuia, a fost găsit spânzurat, în urmă cu două săptămâni, într-o pădure din apropierea telecabinei din Buşteni.

Cu toate acestea, bărbatul rămâne un pericol public. Surprinzător, judecătorii din Ilfov au respins "ca neîntemeiată solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov de revocare a măsurii arestării preventive" luată faţă de acesta şi au respins "ca neîntemeiată solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov de anulare a mandatului de arestare preventivă" deşi Burchel era mort de ceva vreme.


Mandatul de arestare în lipsă a fost emis pe 9 septembrie, George Adrian Burchel fiind acuzat că l-a ucis, în noaptea de 3 spre 4 septembrie, pe fostul secretar adjunct al PNL, Mihail Bălăşescu. Potrivit procurorilor, în timp ce se afla în locuinţa sa din oraşul Bragadiru, pe fondul unor neînţelegeri financiare, George Burchel l-a lovit de mai multe ori pe Mihail Bălăşescu cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din plastic, acte ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL. "Conform concluziilor provizorii medico-legale, moartea lui Bălăşescu Mihail Marius a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare. Victima prezenta şi o serie de leziuni traumatice (plăgi contuze epicraniene şi la nivelul feţei, fractură nazală, hematoame, echimoze, escoriaţii) care s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur, cu puţin timp anterior decesului, în contextul procedurii strangulării", arătau procurorii în referatul cu propunerea de arestare preventivă a lui Burchel.
Imediat după crimă, Burchel a fugit. A fost localizat la Cheia, într-o zonă muntoasă, de unde şi-a sunat soţia şi a apelat numărul de urgenţă 112, anunţând că intenţionează să se sinucidă. A fost găsit câteva zile mai târziu, spânzurat într-o pădure din apropierea telecabinei din Buşteni.

Citeşte şi

EXCLUSIV! Şoc pentru Beyonce de România! Mama ei, luată cu mascaţii!

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro