Solidaritate! Tragerile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc nu vor fi difuzate în direct!

Sursa Foto Arhiva

În această diminică vor avea loc trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La categoria I a jocului 6/49 reportul este de peste 5,3 milioane de euro.

Loteria Română a anunţat, sâmbătă, că nu vor fi transmise în direct tragerile Loto, ca urmare a declarării a doliului naţional timp de trei zile.

"Urmare a tragediei care s-a petrecut vineri - 30 octombrie şi a declarării, în consecinţă, a doliului naţional, timp de 3 zile, atât de către Guvernul României, cât şi de către Preşedinţie, Televiziunea Română îşi modifică grila de programe, difuzând programe adaptate stării de spirit şi unei perioade de doliu. Prin urmare, Tragerile Loto care vor avea loc duminică, 1 noiembrie, începând cu ora 18:00, nu vor fi transmise, ca de obicei, în direct, pe TVR1. Precizăm că acestea vor fi înregistrate şi vor putea fi vizionate, ulterior, pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe pagina de facebook a Loteriei Române precum şi pe youtube", a anunţat Loteria Română pe site-ul oficial.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi:

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Momentul de reculegere în care va sta toată capitala! Unde trebuie să fii?

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

Ținută surprinzătoare a Andreei Berecleanu. Cum a apărut la TV, în semn de SOLIDARITATE cu VICTIMELE tragediei din COLECTIVfacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro