VIDEO / Sosia Marioarei Zăvoranu nu a plecat cu mâna goală din vila de la Afumaţi: "Sunt şi eu acum o doamnă!"

Oana Zăvoranu a donat blănurile scumpe ale mamei sale, iar la vila din Afumaţi s-a prezentat şi sosia Marioarei care nu s-a întors acasă cu mâna goală.

Cei prezenţi s-au minunat când au văzut-o pe sosia Marioarei. Mariana Ţalea este fericită că s-a ales cu câteva lucruri valoroase care i-au aparţinut mamei Oanei Zăvoranu.

"Vin de la Constanţa, nu am dormit deloc. Am prins o haină frumoasă de blană, am pantofi, pălăria de pe cap, costumul de baie. Nu am mâncat nimic. Am fost coafeză şi am mai fost şi cameristă. Eram o admiratoare a ei şi o compătimeam uneori. Mi-am tatuat sprâncenele. Fiica mea probabil m-ar fi felicitat pentru că hainele mele s-au învechit. Sunt şi eu acum o doamnă ca ea. Oana a rămas profund impresionată de pozele mele", a declarat Mariana Ţalea, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, la 66 de ani. Oana Zăvoranu şi mama ei reluase scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni s-au înghesuit în faţa vilei din Afumaţi

Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi AMBULANŢA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro