Incidente neplăcute la casa Mărioarei Zăvoranu! A venit POLIŢIA şi AMBULANŢA în faţa vilei din Afumaţi! O femeie a leşinat

Din moment in moment trebuie să se deschidă porţile vilei din Afumaţi, acolo unde oamenii din toată ţara s-au adunat ca la urs pentru a pune mână pe o blană scumpă, o poşetă sau alte obiecte de valoare care i-au aparţinut Mărioarei Zăvoranu.

Tensiunea creşte, deoarece, potrivit celor anunţate de Oana, totul trebuia să înceapă la ora 1.

Până la această oră, la faţa locului au ajuns şi echipaje de poliţie care au grijă ca circulaţia din zonă să se desfăşoare normal. Ba mai mult decât atât, a sosit şi un echipaj de la ambulanţă pentru că o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău şi a leşinat în mulţime. Vezi imagini aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Îmbulzeală ca la urs pentru bunurile Marioarei Zăvoranu! Sute de oameni s-au înghesuit în faţa vilei din Afumaţi

VREI POMANĂ de la Oana Zăvoranu? Proba prin care trebuie să treci ca să primeşti hainele, genţile sau tacâmurile Marioarei

FOTO / Apariţie ŞOC la vila din Afumaţi. În timp ce zeci de oameni se înghesuiau să primescă bunurile Marioarei de pomană, toate privirile s-au întors către ea! "Nu se poate aşa ceva!? Nu a murit? E în carne şi oase"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro