Actorii americani, ameninţaţi de Iran? Sediile Sindicatelor artiştilor din New York şi Los Angeles, luate cu asalt

Actorii americani, ameninţaţi de Iran? Sediile Sindicatelor artiştilor din New York şi Los Angeles, luate cu asalt © Pixabay

Sediile din New York şi din Los Angeles ale Sindicatului Actorilor Americani au fost luate cu asalt, după ce au fost primite mai multe ameninţări ce par avea legătură cu Iranul.

În contextul scandalului dintre Donald Trump şi Iran, după uciderea generalului Qasem Soleimani, toată lumea este în alertă. Cu atât mai mult, sediile Sindicatului Actorilor Americani au fost verificate de oamenii legii, după ce au fost primite ameninţări telefonice.

Mai exact, la sediul Sindicatului Actorilor Americani din New York un necunoscut a sunat şi a anunţat că va arunca în aer cele două sedii. Poliţia a intrat pe fir imediat şi a realizat un raport pentru hărţuire în circumastanţe agravante.

De cealaltă parte, o altă altă ameninţare a ajuns şi la sediul Sindicatului Actorilor Americani din Los Angeles. Tot un necunoscut a fost cel care a sunat, precizând că situaţia dintre Donald Trump şi Iran îl nemulţumeşte.

Imediat s-a decis ca zona să fie evacuată, în timp ce oamenii legii au făcut verificări, însă nu a fost găsit nimic.

Conflictul dintre Trump şi Iran a trecut la un alt nivel

După ce Donald Trump a dat ordin pentru ca unul diuntre cei mai importanţi comandanţi iranieni să fie ucis, răspunsul Iranului a fost pe măsură. Reprezentanţii statului au transmis că se vor răzbuna, astfel că în noaptea de marţi spre miercuri au fost trimise mai multe rachete balistice asupra a doua baze militare americane din Irak. Iranienii au anunţat că 80 de soldaţi americani au murit, asta în timp ce Trump a dezminţit, anunţând că nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro