Tragedie românească, în Italia! Un tânăr de numai 24 de ani s-a înecat sub ochii iubitei sale

Tragedie românească, în Italia! Un tânăr de numai 24 de ani s-a înecat sub ochii iubitei sale © fanpage.it

De la o zi la alta, tot mai multe cazuri de înec apar atât în România, cât și în străinătate. Un român de numai 24 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, după ce s-a înecat chiar sub ochii iubitei sale. 

Încă o tragedie românească s-a produs în Italia, acolo unde un român de numai 24 de ani pe nume Andrei Zisu a pierit chiar sub ochii iubitei și ai nepoțelului său. Potrivit presei din Italia, Andrei era în ziua liberă și a profitat de timpul pe care îl avea pentru a se relaxa pe malul lacului din Parcul natural Palustre di Lungavilla, din provincia Pavia. Din păcate, acest lucru i-a adus sfârșitul. 

Publicația Corriere della Serra informează că românul Andrei Zisu, un tânăr de numai 24 de ani era șofer de TIR și muncea extrem de mult, iar în zilele libere căuta mereu să se distreze și să se relaxeze alături de iubita lui. Aceasta nu bănuia nicio secundă că Andrei avea să moară chiar sub ochii ei, lucru ce a șocat-o pentru totdeauna. Andrei Zisu avea ca și pasine pescuitul, așa că nu întâmplător alesese să-și petreacă ziua liberă pe malul lacului din Parcul natural Palustre di Lungavilla.

Tot presa internațională informează că Andrei Zisu a scăpat undița în apă și a intrat pentru a o recupera, dar nu a mai ieșit la suprafață. Speriată de acest lucru, iubita românului a sunat la numărul de urgență și a cerut ajutor. 

Pompierii, scafandrii dar și polițiștii au venit imediat la fața loculuii, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii de pe ambulanță au constatat decesul românului de numai 24 de ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro