FOTO / Bebeluş la un pas de moarte, după ce un membru al familiei l-a pupat pe buze! Medicii trag un semnal de alarmă

Bebeluş la un pas de moarte, după ce un membru al familiei l-a pupat pe buze © Foto simbol Pixabay

Pentru un bebeluş de doar un an, un sărut pe buze poate aduce moartea. Viaţa unei fetiţe a atârnat de un fir de aţă timp de patru zile, după ce un membru al familiei a pupat-o pe gură. 

Familia fusese vizitată de o rudă care avea herpes activ pe buze. Așa cum procedează multe persoane, musafirul a pupat bebelușul pe buze, transmițându-i virusul. La scurt timp, Kaylah Merritt, o fetiţă de doar un anişor a fost dusă de urgenţă la spital. Trupul ei a fost acoperit de o iritaţie dureroasă, iar medicii au diagnosticat-o cu eczemă herpetică, cauzată de virusul herpes simplex. 

„După ni s-a explicat cât de gravă era situația, am fost disperați. Nu ne venea să credem că fiica noastră ar putea muri din cauza unui sărut. Dacă nu am fi mers imediat la spital, Kaylah nu ar mai fi fost aici, astăzi.  Plângea atât de tare, era clar că ceva o durea! A fost un coșmar! Am încercat cât am putut de mult să rămânem calmi, să nu o speriem și pe ea.”, au explicat părinţii, potrivit dailymail.co.uk.

Medicii trag un semnal de alarmă

Cazul Kaylahei Merritt nu este primul de acest fel. Din acest motiv, medicii au transmis că oamenii trebuie să renunţe la obiceiul de a-i pupa pe bebeluşi pe buze, pentru că le pot pune viaţa foarte uşor, în pericol. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro