Bebeluş pupat la o petrecere, la un pas să-şi piardă vederea. Ce spun specialiştii

Bebeluş pupat la o petrecere, la un pas să-şi piardă vederea. Ce spun specialiştii © captură video

Un bebeluş de doar patru săptămâni a fost la un pas să-şi piardă vederea, după ce a fost pupat de un adult, la o petrecere. Specialiştii trag un semnal de alarmă referitor la acest obicei!

Noah Tindle avea doar patru săptămâni când i-a însoţit pe părinţii săi la o petrecere, în Marea Britanie. Desigur, a fost în centrul atenţiei, motiv pentru care ceilalţi invitaţi l-au luat în braţe şi unii, chiar l-au pupat. Unul dintre ei însă, era purtător al virusului HSV 1, ce s-a transmis la bebeluş când a fost atins cu buzele, potrivit Metro Online. 

A doua zi, ochii bebeluşului au început să se umfle, iar starea sa de sănătate nu mai era deloc bună. După ce i-au fost făcute analizele, s-a stabilit că a preluat virusul şi a făcut un herpes în zona ochilor.

Din fericire, în urma tratamentului, Noah Tindle şi-a recuperat vederea în totalitate, iar acum, părinţii săi au mai mare grijă la acest obicei de a pupa bebeluşii. 

Medicii au transmis că oamenii trebuie să renunţe la obiceiul de a-i pupa pe bebeluşi pe buze, pentru că le pot pune nu numai vederea în pericol, ci şi, viaţa.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro