Bebeluş pupat la o petrecere, la un pas să-şi piardă vederea. Ce spun specialiştii

Bebeluş pupat la o petrecere, la un pas să-şi piardă vederea. Ce spun specialiştii © captură video

Un bebeluş de doar patru săptămâni a fost la un pas să-şi piardă vederea, după ce a fost pupat de un adult, la o petrecere. Specialiştii trag un semnal de alarmă referitor la acest obicei!

Noah Tindle avea doar patru săptămâni când i-a însoţit pe părinţii săi la o petrecere, în Marea Britanie. Desigur, a fost în centrul atenţiei, motiv pentru care ceilalţi invitaţi l-au luat în braţe şi unii, chiar l-au pupat. Unul dintre ei însă, era purtător al virusului HSV 1, ce s-a transmis la bebeluş când a fost atins cu buzele, potrivit Metro Online. 

A doua zi, ochii bebeluşului au început să se umfle, iar starea sa de sănătate nu mai era deloc bună. După ce i-au fost făcute analizele, s-a stabilit că a preluat virusul şi a făcut un herpes în zona ochilor.

Din fericire, în urma tratamentului, Noah Tindle şi-a recuperat vederea în totalitate, iar acum, părinţii săi au mai mare grijă la acest obicei de a pupa bebeluşii. 

Medicii au transmis că oamenii trebuie să renunţe la obiceiul de a-i pupa pe bebeluşi pe buze, pentru că le pot pune nu numai vederea în pericol, ci şi, viaţa.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest