Bilanțul morților din cauza coronavirus a ajuns la 813 victime, iar aproape 40.000 de persoane sunt infectate

Bilanțul morților din cauza coronavirus a ajuns la 813 victime, iar aproape 40.000 de persoane sunt infectate © arhiva

Bilanțul epidemiei de coronvirus a ajuns la un număr uriaș. 813 persoane și-au pierdut viața, iar alte aproape 40.000 sunt infectate cu virusul ucigaș. 

Numărul deceselor în urma coronavirus crește de la o zi la altă. Dacă acum o săptămână era vorba doar despre câteva zeci de persoane care au murit, iată ca acum peste 800 de oameni și-au pierdut viața în urma infectării cu virusul produs în China. 

Dintre cele 813 victime care și-au pierdut viața, 811 decese s-au înregistrat în China, iar celelalte în Filipine și Hong Kong. 

Totodată, nici numărul celor infectați cu virusul ucigaș nu pare că se va micșora, ci din contră, crește de la o zi la altă, iar 37.000 de persoane au fost confirmate de preluarea a coronavirsului. 

Potrivit Mediafax, ieri a fost ziua în care s-au înregistrat cele mai multe decese caute de virusul ucigaș de până acum.

Probleme mondiale din cauza coronavirusului

Nu sunt singurele informații tulburătoare publicate de site-ul de știri. Doctorul Song Yingjie, care a luptat nonstop cu epidemia încă de pe 25 ianuarie, a murit în urma unui infarct, răpus de oboseala la care sunt supuși sute de medici din China.

În Wuhan, orașul de unde a pornit toată epidemia coronavirus, un copil nou născut a fost diagnosticat cu coronavirus, indicând astfel că virusul se transmite în pântec.

În jur de 27 de țări au raportat îmbolnăviri cu coronavirus, printre care SUA, Canada și Marea Britanie, care a raportat joi al treilea caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro