Presa din China: numărul real al morților de coronavirus este 24.600

Presa din China: numărul real al morților de coronavirus este 24.600 © Hepta

Isteria mondială coronavirus ar putea să fie mult mai gravă decât credea oricare dintre noi. Deși numărul de morți anunțat oficial de autoritățile chineze este de aproximativ 560 de morți, presa din China susține că numărul real ar fi unul cu adevărat alarmant.

Tencent, cel mai mare site de știri din China, a publicat o informați alarmantă, care contrazice spusele autorităților: coronavirusul a îmbolnăvit 154.000 de oameni și a omorât aproape 25.000 de persoane. Mai exact, numărul real de morți ar fi de 24.589, cu mult mai mare decât cifrele comunicate de autorități.

Până pe data de 26 ianuarie, virusul mortal omorâse deja în jur de 2.500 de persoane, epidemia izbucnind pe 7 ianuarie. Cele mai multe victime sunt în provincia Hibei, arată tot celebrul site de știri.

Haos mondial, din cauza coronavirusului

Nu sunt singurele informații tulburătoare publicate de site-ul de știri. Doctorul Song Yingjie, care a luptat nonstop cu epidemia încă de pe 25 ianuarie, a murit în urma unui infarct, răpus de oboseala la care sunt supuși sute de medici din China.

În Wuhan, orașul de unde a pornit toată epidemia coronavirus, un copil nou născut a fost diagnosticat cu coronavirus, indicând astfel că virusul se transmite în pântec.

În jur de 27 de țări au raportat îmbolnăviri cu coronavirus, printre care SUA, Canada și Marea Britanie, care a raportat joi al treilea caz.

Miercuri și joi, va avea loc o conferință la Geneva, în care se va discuta combinarea eforturilor pentru găsirea unui tratament pentru virusul ucigaș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro