Chelner împuşcat mortal de un client nemulţumit că aşteaptă prea mult pentru un sandviș

Chelner împuşcat mortal de un client nemulţumit că aşteaptă prea mult pentru un sandviș © Foto simbol Pixabay

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 28 de ani care lucra la un restaurant. Bărbatul, chelner, a fost împuşcat mortal de un client nervos. Acesta şi-a ieşit din minţi pentru că aştepta prea mult pentru un sandviş. 

Sâmbătă, 17 august, în Noisy-le-Grand, o suburbie din estul Parisului, un incident de-a dreptul şocant a avut loc. Un bărbat care aştepta de mai mult timp la un restaurant pentru un sandviş a scos un pistol şi l-a împuşcat în umăr pe chelner. 

Chelnerul, în vârstă de 28 de ani, a căzut ca secerat din picioare şi şi-a dat ultima suflare, la locul de muncă. Colegii chelnerului au chemat de urgenţă echipajele de salvare. Odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au început cercetările, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva pe tânăr.

Cu toate acestea, eforturile au fost în zadar. Chelnerul murise pe loc. 

Un martor al întregii scene le-a spus poliţiştilor că atacatorul și-a pierdut cumpătul „întrucât sandvișul său nu era pregătit destul de repede”.

Criminalul a fugit de la locul în care i-a luat viaţa bărbatului de 28 de ani, dar oamenii legii îl caută fără încetare. Locuitorii, șocați, s-au adunat în afara restaurantului imediat după ce au aflat de cele întâmplate. 

"A fost ucis pentru un sandwich?", a întrebat unul dintre ei, stârnind discuţii la locul crimei, potrivit france24.com. O femeie, a declarat că era un restaurant liniştit, deschis de doar câteva luni, fără probleme. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro