Coronavirus. 250 de decese confirmate în Italia, în ultimele 24 de ore

Coronavirus. 250 de decese confirmate în Italia, în ultimele 24 de ore © arhivă

Italia se află printre cele mai afectate țări din cauza virusul ucigaș din China. Bilanțul negru al deceselor crește considerabil de la o oră la alta, în ultimele 24 de ore ajungându-se la 250 de cazuri!

Coronavirus este de neoprit. Oamenii se tem pentru sănătatea lor și nu știu cum să mai fugă din fața virusului care a pus stăpânire pe întreg globul. Cel mai grav este în Italia, țara în care numărul deceselor a ajuns la 250 de persoane în mai puțin de 24 de ore și este într-o continuă creștere.

Potrivit autorităților italiene, în momentul de față sunt confirmați 14.995 de oameni infectați cu coronavirus, dintre aceștia 1.328 fiind la terapie intensivă. În același timp, crește și bilanțul vindecărilor, în prezent ajungându-se la 181 de persoane care au scăpat de virusul ucigaș din China. 

Încă de la începutul epidemiei au fost numărate 17.660 de cazuri în total, aici intrând și persoanele infectate, decesele și cei vindecați. Italia este cea de-a doua țară cu număr așa ridicat, pe primul loc situându-se în continuare China. 

88 de cazuri în România 

Ultimele două cazuri au fost confirmate în această seară, la Caraș-Severin și București. Bilanțul a crescut la 88 de cazuri confirmate până acum la noi în țară. Cazul 75 este un bărbat, în vârstă de 62 ani, pacient. Cazul cu numărul 30 este o femeie de 43 de ani, contact al pacientului de 60 de ani, fost ofiţer MAI. 

O femeie de 26 de ani a fost și ea depistată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta se afla din data de 9 martie în autoizolare, iar în prezent se află internată în Spitalul de boli infecțioase Victor Babeș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro