Tragedie în Italia! Un român a murit la volan, după ce i s-a făcut rău 

Tragedie în Italia! Un român a murit la volan, după ce i s-a făcut rău © arhivă

Tragedie fără margini în Italia! Un român s-a stins din viață într-un accident teribil, după ce i s-a făcut rău la volan. 

De necrezut ce se întâmplă în lume în momentul de față! Pe lângă faptul că Italia este cuprinsă de coronavirus, iar bilanțul negru al deceselor crește de la o oră la alta, lucrurile par să se agraveze din ce în ce mai tare. 

Este cazul unui român stabilit în Italia, care s-a stins din viață în urma unui accident teribil de mașină. Bărbatul locuia de ani de zile în Finale, împreună cu soția și cei doi copii. Se afla la volanul mașinii în momentul în care a pierdut controlul și s-a izbit din plin de gardul de pe marginea drumului. 

Martorii au declarat că impactul nu a fost violent, mai ales că bărbatul nu avea viteză, însă, în clipa în care au mers să-i ofere o mână de ajutor, l-au găsit nemișcat, pe volan. Poliția italiană ajunsă la fața locului a declarat decesul românului. 

Tragedia este cu atât mai gravă, deoarece soția a fost martoră la moartea românului. Femeia se întorcea de la serviciu exact prin locul în care bărbatul a intrat în gard. Ajunsă în dreptul accidentului, a recunoscut imediat mașina soțului și s-a oprit brusc, fiind șocată de scenele cumplite. 

O româncă a luat trei vieţi şi a rănit alte cinci persoane, în Italia 

Femeia a pierdut controlul volanului și a ieşit de pe şosea, izbindu-se puternic de un copac, conform presei internaţionale. Cea care se afla la volanul maşinii susţine că totul s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile. Cinci persoane, printre care şi şoferiţa au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, starea lor fiind una extrem de gravă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro