Coronavirus Italia. 756 de decese în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 10.779

Coronavirus Italia. 756 de decese în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 10.779 © arhivă

Este de necrezut în ce situație se află Italia din cauza epidemiei de coronavirus! În momentul de față, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 756 de decese. Bilanțul negru a ajuns la 10.779!

Noul coronavirus continuă să facă ravagii în Italia, populația împuținându-se pe ce zi ce trece. Potrivit presei italiene, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 756 de decese provocate de COVID-19. În momentul de față, bilanțul negru a ajuns la 10.779.

De asemenea, au fost raportate 5.217 de cazuri noi infectate cu coronavirus, fiind înregistrat un număr de 97.689 de persoane confirmate. Cu toate acestea, bilanțul din ultimele 24 de ore arată o scădere față de cel din ziua precedentă, când au fost 889 decese și 5.974 de cazuri noi.

Autoritățile anunță că situația rămâne una serioasă și că poporul nu ar trebui să lase garda jos. 

”Suntem în mijlocul epidemiei, ar fi o mare greșeală să lăsăm acum garda jos”, a transmis Roberto Speranza, Ministrul Sănătății.

Cât despre numărul celor care s-au vindecat, aceasta a ajuns la 646, de trei ori mai puțini față de sâmbătă, când au fost înregistrate peste 1.400 de persoane vindecate.

Papa Francisc, mesaj emoționant pentru omenire 

"Mă gândesc la multă lume care plânge: oameni izolați, oameni în carantină, vârstnici singuri, oameni în spitale și oameni în terapie, părinți care văd că, fără salariu, nu-și vor putea hrăni copiii. Mulți oameni plâng. Și no, din inimile noastre, îi însoțim. Și nu ne va face rău să plângem puțin cu plânsul Domnului pentru toți oamenii săi. Iisus plânge cu dragoste, plânge cu ai săi care plâng. Astăzi, în fața unei lmi care suferă de pandemie, mai suntem oare capabili să plângem ca Iisus? Mulți oameni plâng azi. Cerem Domnului harul de a plânge”, a spus Suveranul Pontif.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro