Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul a ajuns la 3000 de morți

Coronavirusul face noi victime în China. Bilanțul a ajuns la 3000 de morți © arhiva

Virusul ucigaș din China continua să facă victime, astfel că acum bilanțul morților a ajuns la 3000, iar numărul nu se va opri aici. 

Virusul care a speriat o întreagă planetă continua să facă ravagii în țara în care s-a produs, mai exact în China. Acolo s-au înregistrat până acum 3000 de decese, iar numărul continua să crească pe zi ce trece. În ultimele 24 de ore au fost raportate alte 31 de decese, iar 139 de oameni au fost infectați cu coronavirus. 

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în orașul de unde a izbucnit virusul, Wuhan. Doar acolo au murit peste 2300 de persoane, iar alte zeci de mii sunt infectate. 

Cu o mare rapiditate, virusul s-a răspândit în mai multe state, astfel că a ajuns și în Româania. Primul caz de infectare cu coronavirus a fost înregistrat în țara noastră în urmă cu doar câteva zile, atunci când un bărbat din Gorj a fost depistat cu infecția virusului din China. 
De atunci numărul a crescut la șase. Ultima confirmare a infecției este făcută în cazul unui bărbat din Suceava. Acesta s-a întors din Italia, iar pe 2 martie s-a prezentat la spital cu simpotomele prezenței virusului. 

Bărbatul de 71 de ani are mai multe probleme de sănătate, fapt pentru care starea sa s-ar putea înrăutăți imediat. 

Coronavirusul a ajuns în Ungaria

Coronavirusul continuă să facă victime. Ungaria a confirmat miercuri două cazuri de infectare cu virusul ucigaş din China.

Este vorba despre doi studenţi iranieni, conform Reuters. Aceştia au revenit recent în Ungaria din Iran, fiind printre cele mai afectate ţări de epidemia de coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro