Declaraţia sfâşietoare a unuia dintre supravieţuitorii atacului din Germania. ''Frate, nu îmi mai simt limba''

Declaraţia sfâşietoare a unuia dintre supravieţuitorii atacului din Germania. ''Frate, nu îmi mai simt limba'' © Twitter

Au fost clipe şocante în oraşul Hanau din Germania, acolo unde zece persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un bărbat a intrat într-un magazin şi a început să tragă cu pistolul la întâmplare.

Zece persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite. Printre victimele atacatorului se numără şi Muhammed, un tânăr care a supravieţuit în urma tragediei. Tânărul a fost împuşcat în umăr, însă rana nu i-a pus viaţa în pericol. De pe patul de spital, Muhammed a avut puterea să povestească cum au stat lucrurile în ziua tragediei.

"A intrat printr-o parte a localului și i-a ucis pe toți. A venit apoi în zona unde ne aflam noi şi a început să tragă. S-a aplecat și a început să tragă spre noi. M-am ascuns în spatele unui zid, dar m-a împușcat în umăr. Am căzut peste cineva, apoi altcineva a căzut peste mine și altcineva peste. Bărbatul peste care am cazut avea o gaură în gât. I-am spus că este împușcat și mi-a zis: Frate, nu îmi mai simt limba. Nu pot să respir!'', a spus Muhammed, potrivit Al Jazeera.

Un român printre victimele atacului din Germania

Printre cele zece persoane care au fost ucis în atacul armat din Germania se numără şi un român. Viorel avea 23 de ani şi lucra de mai mulţi ani în Germania. În momentul atacului, tânărul ieşise de la serviciu şi oprise la magazin pentru a-şi lua un suc. Nu a apucat nici măcar să mai coboare din maşină, pentru că atactorul l-a împuşcat direct.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro