Directorul unui spital din Wuhan a murit după ce a fost infectat cu virusul uciagaș din China

Directorul unui spital din Wuhan a murit după ce a fost infectat cu virusul uciagaș din China © arhiva

Directorul unui din spital din Wuhan, locul de unde a izbucnit focarul de coronavirus, a murit, marți dimineață, din cauza bolii, potrivit televiziunii din China. 

Decesele din cauza coronavirus continusă să se înmulțească din ce în ce mai mult. Bilanțul morților a ajuns la 1868 în China și la 1873 la nivel global. 

Astăzi, directorul unuia dintre spitalele din Wuhan, locul unde se află epicentrul focarului cu coronavirus a murit. Liu Zhiming, director la spitalul Wuhan Wuchang a decedat, marți dimineață, la ora 10:30, ora Chinei, transmite presa din China. 

Numărul de persoane infectate a ajuns la 69.000, cadrele medicale fiind speriate de mai multe decese în masă. Problema cu care se confruntă unităţile sanitare o reprezintă locurile, care au devenit insuficiente pentru cei infectaţi.

Vice-primarul chinez a cerut tuturor spitalelor să-i interneze pe toţi cei care prezintă simptome ale virusului ucigaş. Acesta a insistat pe faptul că, un pat în spital nu trebuie condiționat de rezultatul pozitiv la testul pentru coronavirus. 

"Trebuie să luptăm în această bătălie, în acest război total, război al poporului împotriva epidemiei, cu încredere totală. Trebuie să avem încrederea că vom câştiga!", a spus Xi Jinping, preşedintele Chinei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro