Două persoane de pe nava aflată în carantină, în Japonia, au murit. Anunţul alarmant făcut în această dimineaţă

Două persoane de pe nava aflată în carantină, în Japonia, au murit. Anunţul alarmant făcut în această dimineaţă © Facebook

Două persoane care se aflau pe nava de croazieră Diamond Princess au murit. Nava a fost băgată în carantină de pe data de 4 februarie, după ce au apărut mai multe cazuri de coronavirus.

Ministrul Sănătăţii din Japonia a precizat joi că cele două persoane care au murit au peste 80 de ani, însă, momentan, nu se cunosc naţionalitatea şi nici identităţile acestora, scrie presa din străinătate.

Nava Diamond Princess se află în carantină după ce au fost depistate peste 620 de cazuri de coronavirus. Dintre persoanele infectate se numără şi doi români. Veştile despre primul român infectat sunt îmbucurătoare, la fel şi despre al doilea, care a fost transportat la spital.

''Ambasada României la Tokyo a fost notificată de către MAE nipon cu privire la confirmarea unui al doilea caz de infectare cu coronavirus a unui cetățean român, membru al echipajului de pe vasul de croazieră Diamond Princess. Misiunea diplomatică este în contact cu cetățeanul român care a fost transferat la o unitate medicală din Tokyo, care a transmis misiunii diplomatice în cursul zilei de astăzi, 19 februarie, că se simte bine și nu manifestă simptome'', potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Caz dramatic într-o familie din China

Un regizor chinez în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Bărbatul a avut grijă de tatăl său, care devenise deja victima virusului, iar la scurt timp distanţă s-a infectat şi el. Mai mult decât atât, după ce tatăl său a murit, s-a stins şi mama lui, iar în urmă cu doar câteva zile şi regizorul a încetat din viaţă. Drama nu s-a terminat, pentru că şi sora sa a decedat din aceeaşi cauză, în timp ce soţia sa este în stare delicată la spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro