A fost depistat al doilea român infectat cu coronavirus. Cetățeanul se află tot pe nava de croazieră din Japonia

A fost depistat al doilea român infectat cu coronavirus. Cetățeanul se află tot pe nava de croazieră din Japonia © arhiva

A fost depistat al doilea român infectat cu coronavirus. Cetățeanul se află tot pe nava de croazieră din Japonia.

Un al doilea român de pe nava aflată în carantina, Diamond Princess, a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, anunță presa japoneză. În urmă cu doar câteva zile a fost descoperit primul caz. 

Încă un român ce se afla în echipajul navei Diamond Princess a fost depistat cu noul tip de coronavirus, anunță presa japoneză. 
Momentan nu se știe mai multe detalii despre despre acest cetățean, însă despre primul se cunoaște că este din Argeș. 

Acesta a fost debarcat de pe vas și dus la un spital specializat, unde sunt tratați cei cu pneumonie virală. Raed Arafat a anunțat că acesta nu va fi adus în țară. 

Nava de crozieră pe care au fost descoperiți cei doi români infectați de coronavirus se află în carantină de două săptămâni. Au fost înregistrate până acum 542 de cazuri de infectate cu virusul ucigaș. 

Decesele din cauza coronavirus continuă să se înmulțească din ce în ce mai mult. Bilanțul morților a ajuns la 1868 în China și la 1873 la nivel global, iar persoanele infectate sunt într-un număr de 69.000. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro