Dramă în Chicago! Un copil de 11 ani şi-a împuşcat sora în gât

Dramă în Chicago! Un copil de 11 ani şi-a împuşcat sora în gât © pixabay

De nedescris incidentul care a avut loc în Chicago, după ce un copil de 11 ani şi-a împuşcat în gât sora mai mică, în vârstă de doar 7 ani! 

Potrivit presei internaţionale, micuţii erau singuri acasă şi au descoperit în una dintre camere un pistol. Oamenii legii consideră că a fost vorba despre un accident, deoarece, din curiozitate, fetiţa a apăsat pe trăgaci fără să vrea. În urma gestului ei, s-au iscat mai multe discuţii asupra celor care deţin arme în Statele Unite.

Problema cea mai mare a fost atunci când, la câteva zile distanţă, un nou incident a avut loc. Un băieţel de 8 ani şi o fetiţă de 12 au fost loviţi de un glonţ tras de alt copil, din greşeală.

Cei trei se jucau cu un pistol găsit în casă. Micuţii au suferit răni minore. 

Un copil de 4 luni a fost abandonat de tatăl lui în România

Un bebeluş de 4 luni a fost abandonat la Poliţie, după ce tatăl său le-a povestit oamenilor legii că nu este în stare să-şi asume grija lui. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, le-a pus copilul în braţele poliţiştilor şi a plecat.

"Poliţiştii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia de Pediatrie a Spitalului din localitate. La ora 16.30, reprezentanţii unităţii medicale au sesizat Poliţia cu privire la dispariţia minorului internat în prealabil în cadrul secţiei Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroşani minorul, care se afla împreună cu mama sa şi bărbatul de 40 de ani.", a declarat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro