Un român din Italia şi-a bătut fără milă soţia! De supărare, bărbatul şi-a dat foc

Un român din Italia şi-a bătut fără milă soţia! De supărare, bărbatul şi-a dat foc © arhivă

Scene rupte din filmele de groază în cazul unui român din Italia, după ce şi-a dat foc. Bărbatul a recurs la gestul necugetat imediat după ce şi-a bătut crunt soţia!

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a încetat din viaţă, ieri, într-unul din centrele pentru arşi din Genova, acolo unde era internat de mai bine de două săptămâni, din 21 ianuarie. A fost găsit în timp ce-şi dădea foc singur, în propria casă.

Românul era căutat de către oamenii legii, în regiunea Brescia, după ce şi-a bătut fără mila soţia, de origine ucrainiancă, de doar 26 de ani. După ce a fost sigur că a omorât-o, s-a ascuns timp de trei zile într-un apartament din Desenzanino.

De frică să nu cadă pe mâna poliţiei sau chiar să ajungă după gratii, bărbatul de 59 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, aşa că, în momentul în care oamenii legii au intrat peste el în casă, românul şi-a dat foc. A fost transportat la unul din centrele pentru arşi, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Un alt român a murit în Italia, după ce a fost aruncat la gunoi 

Bărbatul spărgea un zid aflat la înălţime, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, murind pe loc. Întâmplarea a avut loc pe 8 iunie, 2009, iar sentinţa în cazul celor doi patroni italieni a fost decisă abia marţi, 11 februarie, 2020.  

Dorind ca indicentul să nu aibă urmări legale, patronii italieni l-au adus la tăcere pe angajatul care l-a descoperit pe Mihai, mai apoi au aruncat trupul neînsufleţit al românului la o groapă de gunoi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro