Caz şocant în Ploieşti! Un tânăr şi-a pus capăt zilelor aruncându-se etajul 7 prin toboganul de gunoi

Caz şocant în Ploieşti! Un tânăr şi-a pus capăt zilelor aruncându-se etajul 7 prin toboganul de gunoi © Arhivă

Tragedie în Ploieşti! Un tânăr de doar 27 de ani s-a sinucis într-un mod pe atât de înfiorător, pe atât de şocant. Bărbatul s-a aruncat de de etajul şapte prin toboganul destinat gunoiului.

Scenele de groază au avut loc pe Bulevardul Bucureşti din Ploieşti. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit sâmbătă, pe data de 15 februarie, în holul unui bloc turn.

Tânărul era cunoscut de către oameni drept consumator de substanţe interzise. 

Oamenii legii au fost alertaţi de un locatar, care a sunat de urgenţă la 112. 

Poliţiştii care cercetează acest caz susţin că există probe că bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul şapte al blocului în care a fost găsit. Nu ar fi fost prima dată când tânărul de 27 de ani ar fi încercat să se sinucidă.

Bărbatul nu a lăsat nicio scrisoare de adio în urma gestului său şocant. 

După descoperirea macabră, trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un bărbat din Oradea s-a sinucis dintr-un motiv înfiorător

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Oradea! Omul în vârstă de 61 de ani şi-a pus capăt zilelor după ce nu a mai suportat situaţia în care se afla, simţindu-se depăşit de probleme.

Omul trăia din mila vecinilor după ce rămăsese cu handicap locomotor în urma unui accident rutier suferit toamna trecută. În urma acestuia, bărbatul se putea deplasa doar cu ajutorul unui cadru metalic şi şi-a depus actele pentru a ieşi la pensie, însă decizia de pensionare nu i s-a eliberat nici până la finalul lunii trecute.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro