Durere fără margini în industria muzicală. Zece membri ai unei formații au fost găsiți carbonizați în propria mașină

Durere fără margini în industria muzicală. Zece membri ai unei formații au fost găsiți carbonizați în propria mașină © Youtube

Tragedie fără margini, în lumea muzicii internaționale. Zece artiști au fost uciși, iar mai apoi au fost incendiați în propria mașină, potrivit presei din străinătate.

Doliu în muzica internațională

Tragedia s-a petrecut în statul mexican Guerrero, în momentul în care cei zece artiști se întorceau de la o cântare. Aceștia făceau parte din formația Sensacion Musical și aveau vârstele cuprinse între 15 și 42 de ani.

Se pare că cei zece bărbați se întorceau la casele lor, moment în care au fost atacați. Toți cei zece și-au pierdut viața după ce au fost împușcați, iar mai apoi trupurile le-au fost arse. Persoanele care au trecut prin zonă au fost cele care au văzut mașina arzând. Oamenii au pus imediat mâna pe telefon și au alertat autoritățile.

Momentan nu s-a aflat cine sunt cu exactitate vinovații, însă este cunoscut în întreaga lume faptul că statul Guerrero este unul dintre cele mai violente din Mexic. Aici, cartelurile înființate se luptă pentru supremație pe zone, totul pentru a câștiga cât mai multe rute, pe unde să poată transporta droguri.

Fanii formației Sensacion Musical sunt îndurerați și nu le vine să creadă că cei zece au sfârșit într-un fel atât de tragic. Fanii și toți cei care i-au iubit au transmis tot felul de mesaje în mediul online, în amintirea celor uciși. În plus, oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească cine se face vinovat pentru o asemenea tragedie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro