FOTO / Aşa arată femeia pe care soţul, chirurg estetician, a operat-o timp de 15 ani

+4 click pentru
galerie

FOTO / Aşa arată femeia pe care soţul, chirurg estetician, a operat-o timp de 15 ani © Instagram

Philip Craft este unul dintre cei mai renumiţi medici esteticieni din Miami. Recent, a declarat că şi-a operat soţia timp de 15 ani, transformând-o într-un model pentru clientele sale!

Anna, soţia renumitului medic estetician are 46 de ani. La început, femeia nu a fost de acord cu propunerea soţului, de a transforma-o în etalonul clinicii. Însă, după ce a născut pentru a doua oară şi a fost afectată de transformările pe care le-a suferit corpul ei, Anna s-a răzgândit.

"Am ajuns să observ că silueta mea nu mai arată la fel. Îl ajutam pe Phillip la cabinet şi vedeam cum femei de 60 de ani plecau impecabile de la el. Atunci am zis că vreau să fac ceva ca să mă simt mai bine", a susţinut ea.

Cei doi sunt căsătoriţi de 23 de ani, timp în care Philip a avut grijă de chipul şi înfăţişarea soţiei lui, intervenind de mai multe ori, pe cale chirurgicală sau prin proceduri non-invazive.

Printre intervenţiile prin care Anna a trecut, putem enumera implantul mamar, liposucţia, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

Bărbatul este foarte mândru de cum arată soţia lui în momentul de faţă, susţinând că: "Când poartâ bikini, toată lumea se uită la ea". Nici răspunsul Annei nu a întâziat să apară, lăudându-l pe cel care a transformat-o într-una dintre cele mai frumoase femei: "Sunt dovada clară a talentului soţului meu".

Medicul chirurg consideră că, datorită intervenţiilor lui, soţia este aproape de perfecţiune, fiind mult mai frumoasă decât atunci când a cunoscut-o pentru prima oară. 

"Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune. După intervenţiile mele chirurgicale asupra corpului ei, cred că este mai frumoasă ca niciodată acum, decât atunci când am cunoscut-o, la 22 de ani", susţine Philip. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro