FOTO / Cerere de căsătorie spectaculoasă! Un bărbat din Rusia a aranjat 16 tancuri în formă de inimă pentru iubita sa. Cum arată capodopera amorezului

+3 click pentru
galerie

Cerere de căsătorie spectaculoasă! Un bărbat din Rusia a aranjat 16 tancuri în formă de inimă pentru iubita sa. Cum arată capodopera amorezului © captură video

Momente inedite în Rusia, după ce, un locotent şi-a cerut iubita de soţie, într-un mod la care nimeni nu se aştepta! Bărbatul şi-a înconjurat iubita de mai multe tancuri, aranjate în formă de inimă! 

Întreaga cerere de căsătorie a fost dată de către un post de televiziune din Rusia, imaginile fiind oferite de către Ministerul rus al Apărării, unde se văd 16 tancuri care formează o inimioară în zapada din poligonul militar Alabino, aflat în apropiere de Moscova.

Denis Kazanţev, pe numele lui, este locotenentul care şi-a luat iubita de mână, a legat-o la ochi şi a condus-o în locul în care urma să-i pună marea întrebare. A făcut totul ca la carte, aşezându-se în genunchi în faţa Alexandrei Kopitova, cu un buchet imens de trandafiri roşii în mână. 

″Suntem împreună de foarte mult timp. Am trecut probele timpului şi distanţei. Căsătoreşte-te cu mine!", i-a spus Denis viitoarei sale soţii, care, copleşită de emoţie, a dat din cap, confirmându-i amorezului că acceptă propunerea. Imediat după, locotenentul i-a pus inelul de logodnă pe deget.

″Tot nu înţeleg ce se întâmplă, a fost foarte neaşteptat″⁣, a fost răspunsul pe care fata l-a dat postului de televiziune care a făcut publică întreaga ceremonie. 

Puţini sunt cei care ştiu că, tancurile pe care Denis le-a folosit pentru a-şi cere iubita de soţie, participă la parada militară din Piaţa Roşie a Moscovei, în fiecare an, pe data de 9 mai, de Ziua Victoriei contra Rusiei naziste, potrivit presei internaţionale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro