FOTO / Dragostea nu are granițe! Doi bătrâni se întâlnesc zi de zi la frontiera dintre Germania și Danemarca

+2 click pentru
galerie

FOTO / Dragostea nu are granițe! Doi bătrâni se întâlnesc zi de zi la frontiera dintre Germania și Danemarca © Profimedia

Dragoste în vremea.. pandemiei! Doi bătrâni în vârstă de 85 de ani, respectiv 89 de ani, se întâlnesc zi de zi la frontiera dintre Germania și Danemarca. Cei doi consideră că iubirea este mai puternică decât orice virus! 

Dragostea nu are granițe

Cu toate că ne aflăm în plină pandemie, iar toată lumea este panicată și nu mai iese din casă, doi bătrâni aleg iubirea înaintea regulilor emise de către autorități. Este vorba despre Inga Rasmussen, în vârstă de 85 de ani și Karsten Tüchsen Hansen, în vârstă de 89 de ani, care se întâlnesc zi de zi la granița dintre Germania și Danemarca.

Iubirea nu poate fi doborâtă de niciun virus, iar cei doi aleg să ia prânzul și să bea o cafea la frontieră. Nu se pot îmbrățișa sau săruta, deoarece trebuie să respecte distanța impusă. Drept urmare a regulilor emise de către autorități, Inga și Karsten stau fiecare de o parte și de cealaltă a barierei, mai exact granița dintre cele două țări. 

Și-au adus scaune de acasă și așteaptă cu nerăbdare să treacă pandemia creată de coronavirus, pentru a putea fi din nou împreună. Karsten locuiește în Süderlügum, Germania, și vine în fiecare zi cu bicicleta, în timp ce Inga preferă mașina. Când nu se văd, cei doi vorbesc la telefon, fiind de părere că virusul ucigaș din China nu le afectează iubirea în niciun fel. 

Sunt împreună de doi ani, de pe data de 13 martie 2018. Rămași văduvi din fostele căsnicii, au ales să-și petreacă timpul unul cu celălalt. Totodată, au descoperit că au o pasiune comună și anume, excursiile. Înainte de declanșarea pandemiei cu coronavirus, cuplul călătorea foarte des. 

Tot ce-și doresc este ca situația creată de COVID-19 să treacă până de Paște, deoarece și-au făcut planuri mari pe care au de gând să le pună în practică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro