S-a luptat cu gripa spaniolă, dar COVID-19 i-a pus capac! Ce susține cel mai bătrân bărbat din lume, în vârstă de 112 ani: ”Nu credeam că o să trec prin așa ceva”

S-a luptat cu gripa spaniolă, dar COVID-19 i-a pus capac! Ce susține cel mai bătrân bărbat din lume, în vârstă de 112 ani: ”Nu credeam că o să trec prin așa ceva” © Guinness World Record

Noul coronavirus a reușit să uimească pe toată lumea, făcând ravagii pe întreg globul. După ce s-a luptat cu gripa spaniolă, Bob Weighton, cel mai bătrân bărbat din lume, în vârstă de 112 ani, nu-și explică cum este posibil să trăim asemenea timpuri!

”Este bizar, nu credeam că o să trec prin așa ceva”

Virusul ucigaș din China a pus stăpânire pe întreg globul, pe omenire, iar populația se împuținează de la o zi la alta. Bilanțul negru al deceselor crește, la fel și cel al infectaților, oamenii devenind din ce în ce mai panicați pentru viețile lor. 

Ei bine, nu este și cazul lui Bob Weighton, cel mai bătrân bărbat din lume, în vârstă de 112 ani. Susține că s-a luptat cu gripa spaniolă, între anii 1918 și 1920 și nu-și poate explica cum s-a ajuns la situația cu care confruntă toată lumea în prezent.

Bărbatul s-a izolat la domiciliu, în locuința sa din Hampshire, sudul Angliei. A suferit numeroase intervenții chirurgicale, a trecut prin multe probleme, dar niciuna ca cea provocată de noul coronavirus.

”Este bizar, nu credeam că o să trec prin așa ceva. Sunt puțin frustrat, dar până la urmă am mai fost în situații în care a trebuit să accept ceea ce se întâmplă”, susține Bob.

În principiu, recordul era deținut de fermierul japonez Chitetsu Watanabe. Bărbatul a încetat din viață la 112 ani și 355 de zile, pe data de 23 februarie.

”Nu am fost fericit să aflu că fostul deținător al recordului a murit, dar sunt fericit că am putut să trăiesc atât de mult și să îmi fac atât de mulți prieteni”, a completat Bob Weighton.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro