FOTO / Transformare șocantă a unui bolnav de COVID-19! Cum a ajuns să arate bărbatul, după ce a fost chinuit șase săptămâni de virusul ucigaș

+2 click pentru
galerie

FOTO / Transformare șocantă a unui bolnav de COVID-19! Cum a ajuns să arate bărbatul, după ce a fost chinuit șase săptămâni de virusul ucigaș © Instagram

De necrezut ce situație a provocat COVID-19 în întreaga lume! Este și cazul lui Mike Schultz, în vârstă de 43 de ani, care s-a transformat radical din cauza noului coronavirus! De-a dreptul șocant cum a ajuns să arate bărbatul, după ce a fost chinuit șase săptămâni de virusul ucigaș!

Coronavirus face în continuare victime, iar aici nu vorbim de decese, ci de transformări radicale. Este cazul lui Mike Schultz, în vârstă de 43 de ani, un asistent medical din Statele Unite, care a fost testat pozitiv cu virusul ucigaș. Bărbatul a fost internat în spital timp de șase săptămâni, acolo unde s-a luptat cu microbul care a omorât milioane de oameni. 

"Nu am crezut că e ceva serios decât după ce situația a devenit critică"

Ei bine, șocul acum vine! Mike era un bărbat plin de viață, făcea sport zilnic și nu avea alte afecțiuni, însă, COVID-19 l-a transformat radical, căci, de la 86 de kilograme, Mike a ajuns la 63 de kilograme, în doar șase săptămâni. 

În plus, bărbatul a mărturisit că, pe lângă teama cu care a trăit în această perioadă, s-a confruntat cu probleme mult mai grave. Nu mai putea să țină telefonul în mână, cât despre scris, nici atât, deoarece mâinile îi tremurau în ultimul hal. 

"Mă simțeam atât de slăbit. Asta a fost una dintre cele mai frustrante probleme cu care m-am confruntat. Nu puteam să țin telefonul în mână, mi se părea atât de greu. Nu puteam să scriu fiindcă mâinile îmi tremurau îngrozitor", a povestit el, potrivit presei internaționale. 

După ce a învins lupta cu virusul ucigaș, Mike a recunoscut că la început a tratat foarte superficial această pandemie, fiind de părere că dacă este tânăr, nu o să se infecteze. 

„Nu am crezut că e ceva serios decât după ce situația a devenit critică. Am crezut că virusul nu mă poate afecta fiindcă sunt tânăr. Foarte multe persoane gândesc așa”, a mai zis el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro