Imagini cutremurătoare! Trupurile victimelor de coronavirus aliniate într-un camion frigorific

Imagini cutremurătoare! Trupurile victimelor de coronavirus aliniate într-un camion frigorific © Twitter/BuzzFeed

Este de necrezut cum a reușit coronavirus să pună stăpânire pe toată lumea! Un asistent de la un spital din New York a încercat să tragă un semnal de alarmă și să le deschidă ochii oamenilor, până când nu este prea târziu. Bărbatul a postat imagini cu trupurile victimelor de coronavirus aliniate într-un camion frigorific!

”Este o imagine a realității înspăimântătoare cu care ne confruntăm”

Coronavirus este de neînvins, bilanțul negru al deceselor fiind într-o continuă creștere. Spitalele sunt pline cu vârf de persoane infectate cu COVID-19, iar cadrele medicale fac față cu greu dezastrului creat de virusul ucigaș din China. 

Un asistent de la un spital din New York a încercat să tragă un semnal de alarmă și să le deschidă ochii oamenilor, până când nu va fi prea târziu. Bărbatul a postat imagini cu trupurile victimelor de coronavirus aliniate într-un camion frigorific și a cerut să fie anonim, fotografiile fiind făcute înainte de a pleca de la spital, într-o dimineață.

Potrivit spuselor lui, în camion se afla și trupul neînsuflețit al unei femei de 71 de ani, decedată în noaptea respectivă, fiind una dintre pacientele pe care le îngrijise. De asemenea, asistentul susține că prin aceste imagini a vrut să arate realitatea dură cu care ne confruntăm în momentul de față. 

”Am făcut-o pentru a le arăta oamenilor. Este o imagine a realității înspăimântătoare cu care ne confruntăm și a locului în care unii dintre noi am ajuns deja”, a declarat cadrul medical pentru Buzzfeed News. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro