VIDEO / Imagini incredibile de la înmormântare! Şi-a îngropat tatăl într-o maşină de 74,000 de euro

+2 click pentru
galerie

Înmormântare în Nigeria © captura video

O înmormântare neobişnuită a avut loc în Nigeria, unde un bărbat a decis să îşi îngroape tatăl într-o maşină extrem de scumpă şi de elegantă.

Conform dailymail.co.uk, un bărbat din Nigeria a vrut să îşi ţină promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui lui, aceea de a îi cumpăra o maşină scumpă. Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat în timpul vieţii bărbatului, după moartea sa, fiul a decis să îl înmormânteze într-o maşină nou nouţă, care l-a costat nu mai puţin de 66, 000 de lire.

Azubuike are o situaţie financiară bună şi a plătit pe o maşină extrem de elegantă nu mai puţin de 66,0000 de lire, ceea ce înseamnă în jur de 74.000 de euro. Bărbatul a cumpărat maşina de la reprezentanţii auto şi a vrut ca tatăl lui să plece pe lumea cealaltă având tot confortul. De aceea, maşina a fost echipată cu un sistem de navigaţie, astfel încât să îl ajute să îşi găsească drumul spre Rai.

Imaginea a ajuns repede virală şi mulţi oameni au afirmat că aceasta este o pierdere de bani. Totuşi, unii i-au luat apărarea bărbatului şi au spus că are dreptul să facă ce doreşte cu proprii bani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro