Imagini parcă desprinse dintr-un film horror, într-un spital din Italia. Filmarea care arată cu ce se confruntă medicii / VIDEO

Imagini parcă desprinse dintr-un film horror, într-un spital din Italia. Filmarea care arată cu ce se confruntă medicii / VIDEO © captură video

Imaginile surprinse într-un spital din Italia arată cu ce se confruntă cadrele medicale, în această perioadă. Zeci de pacienți sunt filmați pe holurile unității sanitare, iar unii dintre ei se chinuie să respire din scaunele cu rotile. 

Filmarea a fost făcută de un medic italian, care a ales să o trimită unui coleg de la Bruxelles. Astfel, imaginile ajunse inițial în presa belgiană au determinat ca poporul de acolo să se întrebe dacă este posibil ca situația să se repete și în Belgia. 

Pacienții sunt tratați și pe holuri! „Este groaza absolută, prăbușirea totală a unui sistem”, a spus profesorul KULeuven Geert Meyfroidt, președintele Asociației belgiene de Medicină și Terapie Intensivă, conform rtbf.be. 

Italia, țara cu cei mai mulți morți din cauza coronavirusului

Amintim că joi, 19 martie, Italia a depășit China la numărul de morți. 427 decese au fost înregistrate în Peninsulă, numai în această zi. 

Autoritățile italiene au anunțat că astăzi, 427 de persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului. De asemenea, alte 5322 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. 

Numărul total al deceselor înregistrate în Peninsulă a ajuns la 3.405.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro