Italia a depășit China la numărul de morți. 427 decese înregistrate în Peninsulă, numai astăzi

Italia a depășit China la numărul de morți. 427 decese înregistrate în Peninsulă, numai astăzi © arhivă

Italia a depășit China la numărul de morți din cauza coronavirusului. Autoritățile italiene au anunțat 427 noi decese numai astăzi, joi, 19 martie. În total, 3.405 oameni au fost uciși în Italia de virusul Covid-19. China a înregistrat 3.245 de morți până în acest moment. 

Italia a anunțat că astăzi, 427 de persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului. Tot joi, 19 martie, alte 5322 de persoane au fost testate pozitiv pentru virusul Covid-19. 

Astfel, numărul total al deceselor înregistrate de Italia a ajuns la 3.405, depășind bilanțul morților din China, de 3.245. 

Italia a devenit joi, 19 martie, țara cu cele mai multe decese cauzate de coronavirus

4440 persoane s-au vindecat de virus, în Peninsulă. 

Situația din Marea Britanie

Potrivit BBC, Marea Britanie a confirmat 2692 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Până în prezent, în Marea Britanie au fost înregistrate 137 de decese. 

Dată fiind situația, au fost luate mai multe măsuri în ultimele ore, printre care se numără și închiderea a 40 de stații de metrou din Londra. 

De asemenea, CNN relatează că premierul Boris Johnson a cerut membrilor Guvernului să prezinte un plan de plasare în izolare a Londrei. Ministerul Apărării va mobiliza zece mii de militari pe teritoriul Marii Britanii. 

Germania a ajuns la 43 de decese, iar Franța la 264. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro