Două românce au furat 100 de mii de euro de la un italian. Bătrânul de 90 de ani a fost sedus fără milă

Două românce au furat 100 de mii de euro de la un italian. Bătrânul de 90 de ani a fost sedus fără milă © Pixabay

Două românce au înșelat un bătrân de 90 de ani, fost general, din Italia. Cele două sunt acuzate că ar fi obținut de pe urma bărbatului suma de 100 de mii de euro, scrie presa din Italia.

Cele două femei au fost angajate de copiii bătrânului să aibă grijă de soția sa, care ulterior a murit, dar și de el. Femeile l-ar fi sedus pe bătrânul de 90 de ani, iar după mult timp copiii săi au observat că suma din contul părintelui începe să scadă. Româncele, în vârstă de 37 și de 57 de ani, au ajuns pe mâinile oamenilor legii, iar procesul lor va avea loc la finalul acestei luni.

CITEȘTE ȘI: Un român a fost arestat în Italia, după ce a furat un laptop. Bărbatul a fost descoperit pentru că l-a ascuns în chiloți!

”Căutam o îngrijitoare, iar la biserica ne-a fost recomandată această Veronica. Ea a devenit imediat dezinteresată în a o îngriji pe mama, încercând în schimb să ajungă în patul tatălui meu, care, în ciuda vârstei înaintate, încă suferă după șarmul feminin. Desigur, intenția îngrijitoarei a fost de a-i lua banii, ceea ce a reușit să facă foarte bine”, spune unul dintre fiii generalului, potrivit presei din Italia.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro