Cât de fericiţi erau Ionuţ, tânărul mort în Italia, şi iubita lui. Ultimele imagini cu ei împreună sunt cutremurătoare

+3 click pentru
galerie

Cât de fericiţi erau Ionuţ, tânărul mort în Italia, şi iubita lui. Ultimele imagini cu ei împreună sunt cutremurătoare © Facebook

Ionuţ este tânărul care şi-a pierdut viaţa la doar 25 de ani în Italia. El plecase din Republica Moldova împreună cu familia sa pentru o viaţă mai bună. Muncea şi se dedica oamenilor dragi din viaţa lui.

Ionuţ Răcilă era un om bun şi plin de viaţă. El nu voia decât să muncească pentru ca familia sa să fie bine. Astfel, încărcat de griji în ţară, Ionuţ şi-a luat iubita şi au plecat peste hotare. Chiar dacă printre străini nu le-a fost uşor, au încercat să facă faţă, să muncească să se zbată, totul de dragul femeii pe care o iubea şi al copilului lor. În urmă cu doar câteva luni, Ionuţ simţea bucuria absolută, după ce iubita lui i-a adus pe lume o minunăţie de copil.

Totul părea bine în viaţa sa, însă, din păcate, luni, Ionuţ a suferit un accident la muncă. Acesta a fost strivit de excavatorul pe care îl conducea. Medicii au sosit de urgenţă la faţa locului, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Ionuţ Răcilă era foarte fericit alături de familia lui, iar ultimele imagini alături de soţia sa sunt extrem de emoţionante. Cei doi s-au fotografiat împreună, dar şi alături de copilul lor, iar fericirea părea una absolută pentru ei. Atunci când nu era la serviciu, Ionuţ merge adesea în plimbări cu Mihaela, femeia care îi era alături şi totul decurgea foarte frumos între ei.

În plus, cel mai probabil cei doi se pregăteau de nuntă, asta pentru că în luna decembrie a anului trecut cei doi s-au logodit, iar bucuria era una pe măsură, mai ales că deveniseră şi părinţi. De altfel, şi ultima fotografie pe care Mihaela, iubita lui Ionuţ, a postat-o pe internet îi prezită pe cei trei împreună, uniţi şi fericiţi. Acum, însă, Ionuţ îşi va veghea familia de Sus.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest