Italia. O asistentă medicală care trata bolnavii de coronavirus s-a sinucis

Italia. O asistentă medicală care trata bolnavii de coronavirus s-a sinucis © Foto simbol arhivă

Informație șocantă! O asistentă medicală din Jesolo, Veneția, care se ocupa de cazurile bolnavilor de coronavirus, și-a pus capăt zilelor la 49 de ani. 

O asistentă medicală din Italia, care se ocupa de bolnavii de coronavirus, s-a sinucis la 49 de ani, anunță publicația La Repubblica. Femeia era angajata unui spital din Veneția.

Asistenta medicală lucra în unitatea de terapie intensivă la spitalul Jesolo. Unitatea spitalicească a fost transformată, în urmă cu câteva zile, în spital pentru bolnavii de coronavirus.

Femeia locuia singură și a stat la domiciliu în ultimele două zile pentru că era febrilă. Rezultatul analizelor pentru coronavirus în cazul ei nu era gata și miercuri, femeia a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se în râul Piave. 

Directorul spitalului, Carlo Bramezza, a declarat că „a fost o persoană dedicată muncii, o resursă de neînlocuit pentru colegi și pentru această companie de sănătate”.

Italia a depășit China la numărul de morți. 427 decese înregistrate în Peninsulă, numai astăzi

Italia a anunțat că astăzi, 427 de persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului și că alte 5322 de persoane au fost testate pozitiv.

Numărul total al deceselor înregistrate de Italia a ajuns la 3.405, depășind China, care are 3.245. Italia a devenit astfel țara cu cele mai multe decese cauzate de coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro