Italia. Un preot a murit de Covid-19, după ce a cedat aparatul de respirat unui tânăr

Italia. Un preot a murit de Covid-19, după ce a cedat aparatul de respirat unui tânăr © Twitter

Cazul care face înconjurul lumii, în timpul pandemiei de coronavirus. Un preot catolic din Italia, infectat cu coronavirus, a murit după ce a dorit să renunțe la aparatul de ventilație mecanică, pentru ca acesta să fie folosit de un pacient mai tânăr. 

Giuseppe Berardelli, în vârstă de 72 de ani, preot catolic din Italia, a murit de coronavirus, după ce a renunţat să fie conectat la aparatul de ventilaţie mecanică. Preotul a dorit ca aparatul să fie folosit de un tânăr pe care nu îl cunoștea, dar care era, de asemenea, purtător al virusului Covid-19.

Părintele Giuseppe Berardelli, în vârstă de 72 de ani, şi-a găsit astfel sfârşitul într-un spital din Bergamo, conform araberara.it.

Bilanțul morților din Italia

Italia a devenit zilele trecute cea mai afectată țară de coronavirus. Numărul mare de decese din peinsulă este aproape dublu față de cel din China. 

Autoritățile italiene au anunțat luni seară că numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 63.927. De asemenea, 6.077 de pacienți purtători ai virusului Covid-19 și-au pierdut viața, în ciuda eforturilor depuse de corpul medical. 

Serviciul de Protecţie Civilă a anunţat luni seară că bilanţul epidemic este de 6.077 de morţi în Italia, iar numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 63.927.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 601 morţi și 3.780 noi cazuri de infectare.

Regiunea Lombardia este cea mai afectată: 28.761 cazuri şi 3.776 de decese. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro