Luiza a murit pe loc, într-un bolid de lux făcut praf pe o șosea din Italia. Adolescenta avea doar 16 ani

Luiza a murit pe loc, într-un bolid de lux făcut praf pe o șosea din Italia. Adolescenta avea doar 16 ani © milano.fanpage.it/

Accident îngrozitor petrecut pe un drum din Italia. O adolescentă româncă, în vârstă de doar 16 ani, și-a pierdut viața, între fiarele contorsionate ale unui bolid de lux.

Mașina în care se afla Luiza George, în vârstă de 16 ani, a fost lovită de un alt automobil, pe un drum din Casaletto Lodigiano, în Lombardia, Italia. Conform informațiilor apărute în presa locală, accidentul a avut loc seara, pe raza localității Mairano. Nu se știu cauzele producerii accidentului, însă în bolidul de lux se mai aflau trei tineri. Acesta a fost lovit de o altă mașină scumpă, condusă de un bărbat în vârstă de 60 de ani. 

Vinovat, un italian?

Șoferul, un italian în vârstă de 60 de ani, a suferit răni ușoare, în timp ce toți cei patru tineri din bolidul de lux au rămas încarcerați între fiarele contorsionate. Luiza George, în vârstă de doar 16 ani, este singura care și-a pierdut viața, în timp ce alți trei tineri au fost răniți foarte grav. Una dintre adolescente, în vârstă de 17 ani, se află în prezent în comă, la spitalul San Matteo di Pavia.

Adolescenta de 16 ani care și-a pierdut viața locuia în Sant Angelo Lodigiano. Polițiștii au deschis o anchetă în urma căreia vor afla exact cum s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat pentru moartea Luizei George și rănirea a altor trei tineri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro