Motivul uluitor pentru care un apartament se vinde cu doar 2 euro. Nimeni nu a locuit acolo, niciodată!

+2 click pentru
galerie

Motivul uluitor pentru care un apartament se vinde cu doar 2 euro. Nimeni nu a locuit acolo, niciodată! © William H Brown Licitations

Un apartament se vinde pentru infima sumă de numai doi euro, iar motivul este unul cu adevărat uluitor. Și mai incredibil este faptul că se pare că absolut nimeni nu a locuit acolo vreodată, iar firma care l-a scos la licitație se tot chinuie să îl dea cuiva.

Probabil că deja te întrebi ce ar putea duce la așa un preț pentru un apartament. Nu, nu este vorba despre nimic paranormal, cum ar fi teama de oameni uciși cu sânge rece și transformați în fantome răzbunătoare. Are o singură mare problemă: nu există nicio cale de acces. Potrivit Mirror, nimeni nu știe nici măcar cum arată locuința, pentru că nimeni nu a reușit să ajungă înăuntru!

Cum arată apartamentul de 2 euro

Apartamentul – sau mai bine zis garsoniera, având în vedere că este doar o cameră – se află în orășelul Wisbech, din Cambridgeshire, Marea Britanie. Este localizat între un magazin chinezesc și o firmă de asigurări.

Problema cu care se confruntă, una destul de enervantă, zicem noi, este faptul că nu are absolut nicio cale de acces.

Așa cum se poate vedea pe imagini, garsoniera este suspendată în aer, nu are nicio ușă și are doar un singur geam, până la care nu există vreo modalitate de a ajunge.

Firma de licitații William H Brown a scos apartamentul la vânzare pentru 100 de lire, însă limitările grave ale acestuia i-au determinat pe oameni să scadă prețul până la o singură liră, adică în jur de aproape doi euro.
Ce zici? Tu l-ai cumpăra?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro